VVE duurzaam

VVE duurzaam maken met Energieverdienmodellen

Een VVE duurzaam maken doet u met het online programma van Energieverdienmodellen. Daarmee heeft u als VVE-professional en VVE-lid de mogelijkheid om een kostenmodel om te zetten in een verdienmodel. Op deze manier kan er succesvol worden geïnvesteerd in de energietransitie. De VVE duurzaam maken kan dus ook als er een minimaal budget aanwezig is. Professionals, en daarmee ook de financiers en de leden van een VVE, worden steeds vaker geconfronteerd met duurzaamheid als het gaat om de energietransitie.

Een NOM-renovatie wordt vooralsnog vooral gezien als een kostenmodel. Toch moet de VVE-energie duurzamer gemaakt worden. Als professional wilt u dit natuurlijk mogelijk kunnen maken zonder dat daar veel of langdurige investeringen voor nodig zijn. Energieverdienmodellen heeft daarom een online programma gelanceerd waarmee de VVE in een aantal stappen duurzaam gemaakt kan worden. Op deze manier wordt succesvol en moeiteloos investeren in de energietransitie mogelijk gemaakt.

Dit is niet alleen van groot belang voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. Het huidige kostenmodel kan op deze manier worden getransformeerd naar een verdienmodel. Het online programma van Energieverdienmodellen is eenvoudig te volgen en wordt begeleid en ondersteund door de beste experts op het gebied van verduurzaming.

De VVE duurzaam maken aan de hand van een online programma

De VVE verdienmodellen van Energieverdienmodellen zijn geschikt voor diverse woningen. Hierbij kunt u denken aan een VVE met portiek en rijwoningen, maar ook aan galerijflats en woningen met platte daken. Ook maisonnettes en appartementen komen in aanmerking als u uw VVE duurzaam wilt maken. Het online programma laat zien hoe u uw VVE duurzaam en moeiteloos kunt renoveren naar een NOM richtlijn.

Daardoor zullen de energiekosten in de toekomst verdwijnen. Het energie verdienmodel om de VVE duurzaam te maken, betekent tevens dat de woning tot wel 40 jaar onderhoudsvrij is. Ook dit draagt bij aan het transformeren van een kostenmodel in een verdienmodel. Dit terwijl VVE bewoners meer wooncomfort zullen ervaren en de woningwaarde blijft stijgen. Door het toepassen van het online programma van Energieverdienmodellen, heeft u als VVE professional en lid geen langdurige leningen nodig.

VVE duurzaam

Daarentegen is de terugverdientijd relatief kort. Een VVE duurzaam maken behoeft met het online programma van Building Trend geen inhoudelijke kennis meer. Het maken van grote investeringen is overbodig waardoor er ook met een minimaal budget gewerkt kan worden aan de verduurzaming van de VVE. De energietransitie verloopt daardoor succesvol en zonder veel moeite.